20.10.2016

Testissä ProPud proteiinivanukas

Moikka taas täältä ruudun toiselta puolelta! :) Tulin hetki sitten salilta ja sieltä tullessani kävin kaupassa matkan varrella. Mukaani tarttui ProPudin proteiinivanukasta, josta olen kuullut paljon hyvää. Salin jälkeen nälkä olikin jo yllättänyt joten päätin maistaa tätä samantien. Päälle sujautin vähän tuoreita vadelmia (ei ollut kotimaisia, mutta maistuivat kuitenkin hyviltä.) No, mikäs mun arvio sitten on? 

Suosittelen. Elikkä ravintoarvot oli kohdallaan. En tietenkään jokapäivä noita lähtisi vetämään mutta silloin tällöin kyllä. Protskua tossa oli 20g yhteensä ja kaloreita 144. Eli ei mikään kovin raskas. Suosittelen vaikka väli/iltapalaksi sillointällöin, erityisesti jos tekee jotakin makeaa mieli ja haluaa päästä hieman kevyemmällä. Ehkä hieman äklönmakeeta loppuvaiheilla, mutta kuitenkin tykkäsin. Toi vei meinaan makeanhimon 6/5. 
Mitkä muut tuotteet teistä on "terveellisiä herkkuja"? Itse sanoisin tähän raakasuklaat jotka ovat todella hyviä ja ravintoarvoiltaan erinomaisia tuotteita, mutta kohtuus muistaen. 

Ootteko testannut tota ja minkä arvioin itse antaisitte? 

Ihanaa torstaita kaikille 



2 kommenttia:

  1. En oo testannut, mutta voisin kyllä tätäkin testata!♥ Vitsit kun suomalaisten marjojen aika meni jo aikapäiviä sitten :( Ulkomaalaiset vadelmat maistuvat pääsäntöisesti mustakin ihan hyviltä, mutta ulkomaalaiset mansikat eivät kyllä vedä vertoja kotimaisille!! Haha tästä tulikin mun osalta nyt vadelma-mansikka- arvostelu :'D

    VastaaPoista
  2. Itekki mietin hetken, et meneekö testaukseen vai ei, mutta töissäkin tätä hehkutettiin niin paljon ni pitihän munki testaa ;) joo se on kyl harmi, ja oon ihan samaa mieltä et ulkomaalaset mansikat on kyl ihan eri makusii ku kotimaiset, mut onneks on vadelmia <3 hahah jep, siitäki vois tehä oman postauksensa :DD
    <3johanna

    VastaaPoista