3.10.2016

Mun suosikkijutut!


SUNKISSED itseruskettava
Suosikkituote mulla tällähetkellä, on meinaa musta paras itseruskettava aikoihin. Tuoksu on hyvä (yleensä kun itseruskettavat haisevat ei niin hyvältä) ja imeytyy nopeasti iholle jättämättä paakkuja, Tuote jättää ihanan raikkaan rusketuksen iholle näyttämättä keltaiselta. Tuotetta myydään mm. Emotionissa.

KASVONAAMIOT 
Oon ostanut tota peruskasvonaamiota (mitä saa S ja K- kaupoista) edullisesti. Suosin erityisesti antioksidanttinaamiota ja kurkkunaamiota, joissa naamio revitään iholta 15-25 minuutin kuluttua. Nää kaks on musta tehokkaimpia. Oon yllättynyt positiivisesti, esimerkiksi siitä, miten hyvin mustapäät ovat lähteneet niiden avulla ja kasvot tuntuvat ihanan raikkailta. Liian usein käytettynä kuitenkin kuivattaa ihoa, joten pitää muistaa rasvata ihoa.

HUULIPUNAT
Erityisesti nuden ja tummanpunaisen sävyissä. Suosin Maybelline New Yorkin huulipunia, mutta myös Goshin mattahuulipunat ovat ihania!

FACE BLENDERIT
Helppo levittää meikkivoidetta ja lopputuloksesta tulee tasainen. Blenderi toimii parhaiten kun sitä on kastellut hieman ja puristanut ylimääräiset vedet pois, silloin myös meikkivoide tarttuu parhaiten iholle.


NOCCO JUOMA
En tiedä mitään parempaa / terveellisempää juomaa kuin Nocco (vesi tietenki on se terveellisin vaihtoehto..) Makuina on mm. päärynää, mansikka/raparperia, appelsiinia, persikkaa, punaisia marjoja.. Mun suosikki on maun ansiosta mansikka/raparperi, eikä siinä ole kofeiinia. Toinen lemppari on päärynä, jossa sitten on kofeiinia (kahvia kun en juo.) Suosittelen, sopii hyvin esimerkiksi limun sijasta. Miinusta on kalliimpi hinta.


LEFFOISSA KÄYMINEN/ KOTISOHVALLA RENTOUTUMINEN KERA LEFFOJEN
Tarviiko edes sen kummempia mielipiteitä?;D

PAKO- SARJA
Miksen oo aiemmin tuota sarjaa katsonut? Näkyy mm. Netflixissä ja voin sanoa että on niiiin hyvä ja koukuttava sarja.


TREENAAMINEN SALILLA
Oon alkanut taas ahkeraan käymään salilla täällä Vantaalla. Treenin jälkeen tulee aina niin hyvä fiilis!


2 kommenttia:

  1. Ihana postaus!♥ Kiva kun sä olit luetellut näinkin monia suosikkeja, sillä mulla niitä tuppaa olemaan aina vain muutama :D Toi Nocco- juoma menee kyllä ehdottomasti testiin, koska jotenkaan limu ei enää maistu, mutta sen tilalle olisi kiva löytää joku korvaava juoma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihana, kiva että tykkäsit<3 joo täl hetkellä tuppaa oleen monia suosikkijuttuja, ja lista ois voinu jatkuu viel tostaki lisää;) kannattaa ehottomasti testata noccoo, ja suosittelen erityisesti makuja mansikka/raparperi tai päärynä, ne on ihan parhaita :)!

      Poista