3.10.2016

Meidän koti PART 1

Heippa! Haluatteko kurkata miltä meidän kotimme näyttää? Asun nyt siis virallisesti  Vantaalla ja tämä koti näyttää aikalailla meidänlaiselta. Hillitysti niin mustaa kuin valkoista. Makuuhuone on enemmän valkoinen kun taas olohuone on tummemmin sisustettu. 

Somistamiskurssillamme koulussa on opetettu, että käyttäkää somisteita usein pariton määrä. (eli esim. 1,3) En muista tarkkaa syytä mutta pariton määrä tuo symmetrisyyttä ja mielenkiintoa enemmän kuin parillinen määrä. Olen asiasta samaa mieltä! Pariton toimii paremmin. Kokeilkaa ;)
Lampaantalja sopii mielestäni erinomaisesti matoksi makuuhuoneeseemme. Iso peili tuo avaruutta sekä itse valkoinen väri tuo tilavuutta. 







Mitä mieltä olette? Mikä mielestänne toimii/ mikä ei? Sana on vapaa! :)


2 kommenttia:

  1. Vitsit näyttää kivalta toi teidän sisustus♥ Hihih oli tuttu kynttilä tossa kuvassa, koska meillä on sama! Se on niin ihanan tuoksuinen, eikä ees tommoseks isoks kynttiläks pahan hintanen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Anniina! <3 Joo noita myydään IKEAssa ja varmaan monenkin sisustuselementtinä toimii kun edullinen hintakin :) Valkonen on niin kiva väri! <3

      Poista