25.2.2016

Testissä Naturally Sportyfeel patukat

Heippa! Kuinka moni muu on maistanut Lidlissä myytäviä protsku/välipalapatukoita? 
No, nyt kannaittaisi. Näitten ravintoarvot on niin hyvät! 
Luin itse tuotteesta Nanna Karalahden blogista, ja ajattelin, että miksi en itsekkin maistaisi. 
Makuja on monia, mutta tässä on nää maut joita mä testasin:

Taateli-omenapatukka (kanelilla maustettu)

 

 Sitruuna lime-patukka sekä Appelsiini-raakasuklaapatukka.



Mun ehdottomaksi lemppariksi nousi appelsiini-raakasuklaa patukka. Nää on tunnettuja just näitten hyvistä ravintoarvoista. Eli mitä vähemmän käytetty lisäaineita tms. sitä terveellisempi. 
Esimerkiksi taateli-omenapatukassa on käytetty ainoastaan: taatelia, cashewpähkinää, omenaa, jauhettua vaniljaa, kanelia ja rosmariiniuutetta. Eikö kuulostakkin aika hyvältä? Tuotteessa ei lisättyä sokeria tai muita keinotekoisia aineita. Suurimmassa osassa proteiinipatukoista on käytetty hyvin paljon esimerkiksi sokeria tai kaakaovoita ja niitten koostumus on musta aika epäterveellinen. Nää on paljon parempi vaihtoehto! Ja maistuu hyvältä! Hintaa oli muistaakseni 0.95cnt, eli sopii opiskelijoidenkin budjettiin.. ;-)

Alemmassa kuvassa taateli-omenapatukka ja päärynä-lime juoma (hiilihapotettu), joka sisältää aminohappoja, B-vitamiinia ja magnesiumia. Itse tykkäsin, vaikka ensimmäistä kertaa maistoinkin.




2 kommenttia:

  1. Oon miettiny et ostaisin noita,meinaa ois just passeleita töihin! Tommosen ehtii hyvi syödä kiireessäki :) pakko pistää varsinki toi sun lemppari ja sitruuna-lime testiin !:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kannattaa ihmeessä, helppo ja hyvä välipala ❤ joo toi appelsiini-raakasuklaa on ehoton ykkönen! sano sit mitä mieltä olit niistä:)

      Poista