18.2.2016

What I want right now?

Varoitus! Vähän erilainen blogiteksti! 
Mitä haluisin juuri nyt?

...Päästä syömään Arnoldsin donitsia! Nää on niin parhaita!

...Päästä frisbeegolffaamaan! Ei sitä noilla lumikeleillä niin vaan lähetä frisbeegolffaamaan..

...Rentoutua kavereiden kesken, lämpimänä kesäiltana.

...Kokea Wanhojen tanssit vielä uudelleen, oli niin hauskaa! Mut once in life toi tuli koettua ja hyvä niin. :-) Onnea muuten tänäsille wanhojen tanssijoille, nyt on teidän aika loistaa!

...Syödä TUOREITA mansikoita! Nää ei ees tarvitse selityksiä..

...Mennä vaeltelemaan ulkoilualueelle kavereiden kanssa ja lopuksi grillailla.

...Päästä ulkomaille! Tai ylipäätänsä ees hetkeksi pois Suomesta, edes laivalle, pliis..

...Ostaa Michael Korsin laukun, koska edelliset laukut menneet rikki.. Mun tän hetkinen laukkutilanne huono, ja paremmalle/kestävälle hankinnalle olisi tarvetta.


Okei, ehkä kaikkia noita ei pysty just nyt toteuttamaan, mut suunnitteilla olis lähteä ulkomaille kesällä plus keväällä Viroon. Ja ehkä syödä joku päivä toi Arnoldsin donitsi.. ;-)
Mitä te haluisitte tehdä?

2 kommenttia:

  1. Heei miks mun kommentit ei oo tullu...Kommentoin puhelimella, mutta en nyt nähtävästi osannukkaa :D Haha no anyway kokeillaan uuestaa! Matkustelu kelpais mulle kans nyt♥ Plus pikkunen vaellus jossain puistossa, pitäiskö kesällä taas mennä? :) Ja siis ehdottomasti mansikoita tekis mieli♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei aina onnistu puhelimella, joten älä huoli, et oo ainoo❤ joo matkustelu ois ehdoton ykkönen!!!;) jooo kesällä taas uusiks meiän vaellus<3 mansikat ei ees tarvitte syytä;)

      Poista