25.1.2016

Harrastukset elämän varrelta


Moikka! Mä en oo aiemmin tainnutkaan kertoa, että mitä oon elämäni aikana ehtinyt harrastaa. Jotkut harrastukset ovat mennäkseen jotkut jäädäkseen, niinhän se menee, eikö? ;-)

Joukkuevoimistelu
- Aloitin sen n. 4-6 vuotiaana, tykkään tanssimisesta, mutta tää joukkuevoimistelu ei ollut ihan mun juttu, joten se sai jäädä.

Tanssi
- Tämän harrastuksen löysin joukkuevoimistelun jälkeen. Se on ollut mun mieleeni ja sitä harrastin sinne noin 15- vuotiaaksi asti, jonka jälkeen olen tanssinut silloin tällöin ryhmäliikuntatunneilla (esim. Sh'bamissa, zumbassa- tosin nyt viimeisestä ryhmäliikuntatunnista on kulunut ainakin puoli vuotta, höh!)

Kuvaamataito
- Harrastin kuvaamataitoa nuorempien ryhmässä, siinä 13- vuoden iässä muistaakseni. Oli ihan mukavaa, mutta ei tuntunut ihan omalta jutulta, vaikka tykkäänkin piirrellä.

Ratsastus
- Erään hyvän ystäväni kanssa kokeilimme ratsastusta olisikohan ollut 8-vuotiaana. Hurahdettiin siihen täysin. Tuli ratsastettua säännöllisesti noin 14- vuotiaaksi asti, jonka jälkeen se on ollut epäsäännöllistä: on ollut taukoja, mutta silti aina lopulta päädytty ratsaille. Kuvassa mun tämänhetkinen vuokraheppa, jota ratsastan ei niin säännöllisesti, n. 2 krt/1kk.



Kuntosali
- Kuntosalin aloitin 15- vuotiaana, sillä edesmennyt ystävänikin kävi salilla, joka sai minut hurahtamaan tähän ihanaan harrastukseen: kiitos kuuluu hänelle! <3 Tätä harrastusta on jatkunut tähänkin päivään asti. Tosin olin työssäoppimassa Vantaalla, joten nyt on ollut 3kk taukoa, mutta ensiviikolla hommaan uudelle salille kortin, jes! 



Frisbeegolff
- Frisbeegolff- kausi starttaa mulla yleensä keväsin. Hurahdin tähän "harrastukseen" pari vuotta sitten ja ollaan kavereitten, J:n kanssa ja siskojen kanssa pelailtu tätä aika paljon. Hauska, liikunnallinen tapa viettää aikaa läheisten kanssa. Suosittelen!

Sitten olisi vielä ei niin harrastukset, vaan lähinnä tämmöset muut ajanviettotavat, kuten:

Shoppailu- se tunne, kun astuu vaatekauppaan ja on rahaa ostaa jotain. Yksin tai kaverin kanssa, molemmat on hyvä tapa viettää aikaa. Se saa myös itsevarman olon, kun saa uusia vaatteita jotka istuu! 


Ruuan merkeissä treffaaminen- vapaa-ajalla on kiva vaihtaa kuulumisia vaikka kahvilassa tai ravintolassa. Yks mun suosikkikahvila on Cafe Picnic sekä Coffee House (tulee molemmissa käytyä suht. harvoin, koska ne eivät sijaitse lähellä). Yksi parhaimmista ravintoloista on Lohjalla sijatseva Amarillo ja kiinalainen ravintola. Tulee nälkä kuvia katsellessa.. ♥ 


Ajeleminen pääkaupunkiseudulla- en tiedä oonko tulossa "vanhaksi", mutta ajeleminen on kivaa. Joko kavereiden tai J:n kanssa tulee ajeltua missä milloinkin. Yleensä viikonloppuisin menemme J:n kanssa esimerkiksi lentokentälle katsomaan lentokoneita, tai katselemaan Helsingin menoa. 

Leffassa käynti- parasta ilta-ajanvietettä! Vantaalla kun on leffateatterit lähellä, nin pääsee helposti. 


Onko teillä muilla ns. outoja harrastuksia ja mihin harrastukseen ootte hurahtanut? Sana vapaa ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti