28.12.2015

Joulualennukset

Moikka! Käväsin tänään Jumbossa shoppailemassa joulualennuksissa. Pakko myöntää, että harvoin saa jonottaa noin kauvan, sillä joka paikassa oli ruuhkat. Lähdin etsimään treenihousuja, mutta löysinkin kaikkea muuta (sovitin kyllä muutamia treenihousuja, mutta ei ollu ihan muntapaisia). Käytin myös hyödyksi muutamia lahjakortteja, joita sain joululahjaksi. Huomenna lähden vielä etsimään niitä treenihousuja läheisestä kauppakeskuksesta. 
Alempana ostoksia:

¨
H&M:n alekoruja.



Emotionista mukaan lähti CC-voide (ehdoton suosikkmeikkivoide), tekoripset sekä lakkaa. 



Zarasta pitkä neule. Sovitin eri värejä, toi väri vei ehdottomasti voiton. Oon ettinyt tälläistä kauvan, ja nyt viimein löytyi.  



Löysin tämän mustan topin Gina Tricosta. Hintaa tällä oli vain 8e, joten nappasin mukaani. Todella kivannäköinen ja siisti päällä.

Mitä mieltä olette ostoksista? 

2 kommenttia:

  1. Ihan superkivoja ostoksii <3 ja tota cc voidetta on kyl moni kehunu, et se taitaa kyl olla hyvä :D mäki kävin eile aleissa mut löysin kyl kaikkee muuta ku aletuotteita, hahah nii perus xD pitää ehk viel vähä koluta niit läpi jos löytäis kans jonku tommosen kivan basic topin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Anniina, itekkin tykkään ja toi Zaran pitkä neule oli kyl huippuostos <3 joo kannattaa kokeilla CC-voidetta, pysyy pitkään iholla ja ihanan kevyttä mut silti kuitenki peittää hyvin :) hahah niin perus et löytyy kaikkee muuta, mut hyvä et löyty kuitenkin, ja joo ei ollu pahan hintanen tommonen aika basic toppi

      Poista