27.12.2015

Christmas Gifts

Paras aika vuodesta: Joulu! 
Vietin jouluaamun J:llä, mutta iltapäivällä suuntasin kotikotiini Vihtiin. Siellä vietin joulua suurimmaksi osaksi perheen ja T:n kanssa, söimme hyvin, avasimme lahjoja sekä pelailimme pelejä. Illemmalla suunta oli takaisin Vantaalle J:n luo. Täällä söimme vähän lisää ja avasimme lahjoja, katselimme tv:stä ihania joululeffoja (kuten Napapiirin pikajuna, Yksin kotona) sekä pelailimme korteilla. Oli oikein rento ja mukava joulu, mutta nyt: esittelen teille joululahjani ;-)



Tämän joululahjan sain J:ltä. Näitä oon just halunnut! Diorin ihana 'Miss Dior' hajuvesi (josta olin jo aiemmin haaveillut) sekä Zaraan lahjakortti. Zara on yksi lempiliikkeistäni ja siellä on just mun makuun olevia vaatteita!




Nellyltä tilatut kengät sain vanhemmilta. Halusin pientä korkoa kenkiin, sillä itse olen kovin lyhyt. Noissa on juuri sopivasti korkoa ja niillä on helppo kävellä. Mukavat jalassa, mutta ei toimi nilkkasukkien kanssa (hiertää muuten). Oikein ihanat ja käytännölliset. Valkoinen väri kuuluu mun suosikkeihin (niin sisustuksessa kuin vaatteissa) ;-)





Sain porukoilta, sekä siskolta Yves Rocherin tuotteita: ihorasvaa, suihkusaippuaa, sekä huulirasvaa. Sain myös Eos:in huulirasvaa, ne on niin parhaita, sillä hoitaa huulia ja samalla niissä on oma vivahdetuoksunsa. Goldwellin hoitoaine on myös tuossa, erittäin tehokasta ja hoitavaa.



Sähköhammasharja. Kuulemma tehokas, vielä en ole käyttöön ottanut, tommonen tulee kyllä tarpeeseen. 


                                       
Uusi tekonahkatakki (tekoturkiksella). Tälläsesta oon haaveillut jonkinaikaa, joten ei olisi paremmin onnistunut lahja, kiitos kuuluu J:lle. 



























Karkkia tuli myös saatua, niitä tulee joka vuosi aivan liikaa! Mutta tällä kertaa tuli just sopivasti, ei liikaa. Pelailtiin myös tota korttia, on muuten hyvä peli ja koukuttava! Oikeenpuolimmaisessa kuvassa on meidän valkoinen tekokuusi (tykkään itse aivan älyttömästi).


Mitäs tykkäsitte? Oliko teidän joulunne millainen? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti