16.11.2016

Kuulumisia


Heippa! Tänään päätin että mennään vähän rennommalla aiheella, eli ihan vaa mitä mulle kuuluu just nyt. 
Elikkäs aloitin työharjoittelun muutama vko sitten Cubuksessa ja toi vaatekauppa on kyl enempi se mun juttu kuin ruokakauppa (=näin muodista kiinnostuneena.) Työt sujuneet siis hyvin ja mut on otettu hyvin vastaan. Nyt oon jopa innostunut enemmän Cubuksen vaatteista kun näkee kaikki uusimmatkin ihanat tuotteet (oihh niitä oloasujen määrää... I wanttt!) Oon löytänyt Cubuksesta mm. khakinvihreän kevyen jakun ja sitten semmoisen siistimmän raitapaidan, kohtuulliseen hintaan. Seuraavaksi hankinnassa olisikin Cubuksen treenipökät, semmoset mustavalkoiset (itsekun tykkään olla rennoissa housuissa jokapaikassa- ja hei käyhän ne salillakin.) Niistä tulee kuvia tänne mikäli hyvät ovat. :)


Oon ollut myös hyvin aikasessa katsomassa joululahjoja, ja saanut jo läheisimmille ostettua suurimman osan. Yleensä mulla on tapana jättää ne joululahjat sinne joulukuun puoleenväliin ja tullut aina hirmuinen stressi, niin kokeilin sitten vähän aikaistaa ja voin sanoo et toimii ;) Lompakko ei niinkään ehkä tykkää :D Ootteko muut viel hommannu joululahjoi? 


Vietettiin viimeviikolla myös siskoni synttäreitä jonne tuli myös yksi parhaista ystävistäni. Päästiin räpsimään kuvia pitkästä aikaa yhdessä ja vaihtamaan kuulumiset rauhassa kakun äärellä. Harmi vaan että aika menee niin nopeesti kun juttua riittäisi :( Onneksi ne ystävät säilyy vaikka ei lähellä asuisikaan. 

Mitä mieltä ootte mun aika tuoreesta ostoksesta, eli Niken valkoisista kengistä? Kengät on tilattu täältä  päälle 50euron hintaan (kyllä, ovat aidot ja suosittelen tilaamaan kyseiseltä sivulta!)


6 kommenttia:

  1. Ihanat kengät! Ite en vaan pidä hirveeesti vaaleista kengistä, kun ne likaantuu heti mun käytössä :-D Sulla kivanolone blogi muutenki, liityin lukijaksi :-)

    http://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan, ihanaa kun löysit blogiini ja kiva kun liityit lukijaksi ❤:) ja kiitos, itekkin tykkään mut toi on ihan totta et valkonen sotkeentuu erittäin helposti, mikä on vähän harmi.. :/ sain kyllä kaveriltani just kuulla jonkun aineen (en nyt muista mikä se oli) mikä toimii juurikin kengissä et putsaa ne oikeesti kunnolla, täytyypi tänne vinkata siitä aineesta mikäli muistan kysyä kaveriltani puhdistusaineen nimeä :) tuun vastavierailulle blogiisi myöhemmin tänään/ viimeistään huomenna kun on aikaa ja varmasti liityn lukijaksi :)

      Poista
  2. Löysin sun blogin ihan vasta ja pakko sanoa, että tykkään. Ulkoasu on tosi nätti, joten siitä isot plussat. Jään seurailemaan tätä.

    enazupreme.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heeii kiva kun kommentoit, sori kesti tulla kommentoimaan kun ollu nii kiirettä viimeaikoina :) tuun vastavierailulle sun blogiin <3 ja kiva että tykkäät :)

      Poista
  3. Noi kengät on ihan superhienot!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiva että tykkäät kans :) ja niin ihanat kengät jalassakin <3

      Poista